ΤΟΠΙΚΑ

Μια υψηλή παρουσία στη Μύκονο

Μια υψηλή παρουσία στη Μύκονο
Η Πρόεδρος της Επιτροπής Απονομής των Νόμπελ Ειρήνης κ. Berit Reiss – Andersen από τη Νορβηγία επισκέφτηκε ιδιωτικά το νησί

“Η κ. Berit Reiss – Andersen βρέθηκε στην Ελλάδα την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018, ως βασική ομιλήτρια στην πρώτη συζήτηση με θέμα «Αξιοκρατία και Δημοκρατία», που διοργάνωσαν τα Public και ο Όμιλος Ιδεών «Τhe Catalyst».

Είναι γεγονός πως πολλές εξέχουσες προσωπικότητες του πολιτισμού, των τεχνών και των γραμμάτων, επιλέγουν ξανά τα τελευταία χρόνια τη Μύκονο για τις διακοπές τους, γεγονός που αποδεικνύει εμπράκτως τόσο το σημαντικό έργο που επιτελείται σε αυτούς τους τομείς όσο και την ορθότητα της απόφασης της παρούσας Δημοτικής Αρχής, να επενδύσει συστηματικά και μεθοδικά στην πολιτιστική αναβάθμιση Μυκόνου και Δήλου, με στόχο να αποτελέσουν και πάλι πολιτιστικά κέντρα παγκόσμιου βεληνεκούς.

Μετα από εκτενή συζήτηση μαζί της διαπιστώνεται πως έχουμε πολλά να διδαχθούμε από τέτοιες συναντήσεις αλλά και πολλά ζητήματα πολιτισμού να προβάλουμε.

Ο πολιτισμός είναι τρόπος ζωής και σκέψης.”
Ήταν όσα έγραψε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς στους λογαριασμούς του στα σοσιαλ για την υψηλή παρουσία στη Μύκονο της προέδρου απονομής των Νομπελ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.