ΤΟΠΙΚΑ

Μια υπέροχη πρωτοβουλία υπο την σκέπη της δημοτικής αρχής Μυκόνου

Μια υπέροχη πρωτοβουλία υπο την σκέπη της δημοτικής αρχής Μυκόνου
Η Πυροσβεστική υπηρεσία ενεργοποιήθηκε και θα βοηθήσει την ιδέα του Γιώργου Καφεντζή που στηρίζει και ο Δήμος Μυκόνου

Μια καλή πάσα κάνει πολλούς χαρούμενους λένε στο μπάσκετ και μετά την Πρωτοβουλία του Γιώργου Καφεντζή και την άμεση ανταπόκριση του Δήμου Μυκόνου και  η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενεργοποιήθηκε και θα βοηθήσει σε μια αξιέπαινη προσπάθεια.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυκόνου πάντα παρούσα και με ευαισθησία στα κοινωνικά ζητήματα είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια με κοινωνικό χαρακτήρα. Ο πυροσβέστης Γεώργιος Μπάκας επικοινώνησε χθες μετά την ανακοίνωση του Δήμου με τον Γιώργο Καφεντζή και του  ζήτησε σαν υπηρεσία να συμβάλουν στην ενέργεια του Δήμου για τα πλαστικά καπάκια.

Η ανταπόκριση ήταν άμεση όπως αναφέρει ο Γιώργος Καφεντζής και από την πλευρά του:

«Με χαρά ανταποκρίθηκα και έτσι σήμερα το πρωί μαζί με έναν καινούργιο κάδο τους επισκέφθηκα και με ξενάγησαν στον χώρο τους. Το έργο τους δύσκολο και κάτω από ακραίες συνθήκες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Διοικητή Μαυραγανη Παναγιώτη καθώς και όλο το φανταστικό προσωπικό του Πυροσβεστικού σώματος για την αγάπη που έχουν απέναντι σε τέτοια θέματα.»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.