ΤΟΠΙΚΑ

Μια υπέροχη πρωτοβουλία της ομάδας μπάσκετ του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Μια υπέροχη πρωτοβουλία της ομάδας μπάσκετ του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

O αθλητισμός στη Μύκονο πρωτοπορεί και πάντα δίνει το σύνθημα για κοινωνικές δράσεις σε χώρους που χτυπάει η καρδιά των νέων ανθρώπων του νησιού

Έτσι και η ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Μυκόνου έκανε την αρχή και στο πλαίσιο των εορταστικών ημερών που ακολουθούν βρέθηκε σήμερα το πρωί στον Παιδικό Σταθμό «Σαΐτα» @saita_mykonos όπου έγινε δεκτή με χαμόγελα και ενθουσιασμό!
Η κ. Κατερίνα Σκεπαθιανού με τα κορίτσια της και τα καταπληκτικά παιδάκια τους το χάρηκαν ιδιαίτερα κάτι φυσικά που ικανοποίησε όλη την ομάδα του Συλλόγου μας!


Οι ψηλοί παίκτες έγιναν μια παρέα με τους μικρούς γίγαντες του Σταθμού με τους οποίους αντάλλαξαν δωράκια, γλυκά και φυσικά πολλές ευχές!
Ήταν μια υπέροχη εμπειρία για όλους από μια δράση που φυσικά δεν ήταν η τελευταία καθώς στο πρόγραμμα της Α.Ε. Μυκόνου είναι να πραγματοποιήσει ανάλογες μέσα στο προσεχές εορταστικό διάστημα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.