ΤΟΠΙΚΑ

Μια υπέροχη εκδήλωση στο Γρυπάρειο

Μια υπέροχη εκδήλωση στο Γρυπάρειο

Μια  υπέροχη εκδήλωση στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μυκόνου.. Η Δημοτική  Μουσική Σχολή « Γεώργιος Αξιώτης» παρουσίασε τους μαθητές της και τα ταλέντα τους στην χριστουγεννιάτικη εμφάνιση τους !

Την βραδιά κορύφωσε η χορωδία ενηλίκων του Δήμου  στην πρώτη της εμφάνιση, μετά από 2,5 χρόνια, που αρμονικά συνόδευσε τους μικρούς μας δημότες .. πολλά μπράβο στα παιδιά, στους γονείς, στους δασκάλους, στους ενήλικες και φυσικά στους εργαζόμενους και στην ακάματη διοίκηση του Δημοτικού  Οργανισμού και ιδιαίτερα την Πρόεδρο του Άννα Καμμή & τον Αντιπρόεδρο μας Γιώργο Καφεντζή. Καλές γιορτές ! #Δήμος_Μυκόνου #Συνεχίζουμε..

Παρουσία του «γείτονα» Δημάρχου Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς – Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.