ΤΟΠΙΚΑ

Μια βραδιά γεμάτη αστέρια στη Μύκονο

Μια βραδιά γεμάτη αστέρια στη Μύκονο
Μοναδική η επιτυχία του Mykonos Art Festival με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να δίνει ένα πραγματικό ρεσιτάλ μπροστά στους συμπατριώτες της

Το Mykonos Art Festival έχει κλέψει την παράσταση αυτό τον καλοκαίρι στη Μύκονο και η αποδοχή του ήταν τεράστια απο τους Μυκονιάτες αλλά και τους επισκέπτες.

Τα ονόματα που παρήλασαν είναι ενδεικτικά του τρόπου με τον οποίο στήθηκε ένα φεστιβάλ που όμοιο του σε σύγκριση καμία άλλη περιοχή στην Ελλάδα δεν έχει κατορθώσει να στήσει.

Σε συγκυρίες δύσκολες για το νησί καθώς η γενικότερη κατάσταση στην χώρα δεν βοηθάει να έρθουν σε πέρας τέτοιες προσπάθειες, οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής έβαλαν ένα μεγάλο στόχο και  κατάφεραν να στήσουν ένα μοναδικό για τα δεδομένα του νησιού, το 1ο Mykonos Art Festival.

Νταλάρας,Πρωτοψάλτη, Μαχαιρίτσας, Ξαρχάκος, Ελεωνόρα Ζουγανέλη,Λαζόπουλος, Καφετζόπουλος και δεκάδες άλλοι καλλιτέχνες έδωσαν με την παρουσία τους μια άλλη λάμψη στα πολιτιστικά δρώμενα της Μυκόνου το καλοκαίρι του 2018.

Ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια και τα εύσημα ανήκουν σε όλους τους συντελεστές,μηδενός εξαιρουμένου, που πάλεψαν ώστε να είναι όλα στην εντέλεια αυτό το καλοκαίρι στο νησί και στον τομέα του πολιτισμού.

Στη φωτογραφία οι άνθρωποι που στήριξαν το όλο εγχείρημα του Mykonos Art Festival.

Ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς,ο Δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κοντιζας πρόεδρος πολιτιστικού οργανισμού δήμου Μυκόνου και ο Αντώνης Θεοχάρης Κιούκας καλλιτεχνικός διευθυντής του Mykonos Art Festival

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.