ΤΟΠΙΚΑ

Μια θερμή συνάντηση για ιδιαίτερο σκοπό του δημάρχου με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο

Μια θερμή συνάντηση για ιδιαίτερο σκοπό του δημάρχου με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο
Ο ευρωβουλευτής βρέθηκε στη Μύκονο και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά

Σειρά εκδηλώσεων με θέμα την οδική ασφάλεια στο επίκεντρο στη Μύκονο και σε μια χρονική στιγμή που  δεν είναι τυχαία.

Η Nazionale Piloti η ομάδα των οδηγών και ανθρώπων της f1 συμπληρώνει 40 χρόνια φέτος δράσης και βρίσκεται στη Μύκονο για σειρά event.

Στο πλαίσιο αυτό στο νησί έφτασε προσκεκλημένος ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλο που έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά παρουσία και άλλων παραγόντων του νησιού όπως βλέπετε σε σχετική φωτογραφία.

Κυμπουρόπουλος  και Κουκάς συνομίλησαν για πολλά θέματα μεταξύ των οποίων και για την Μύκονο , αντάλλαξαν απόψεις και συμφώνησαν  να συναντηθούν εκ νέου ώστε να βάλουν στο τραπέζι την υλοποίηση θεμάτων που σχετίζονται και με τα ευρωπαϊκά τεκταινόμενα, εκεί που δραστηριοποιείται ο ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Η ομάδα των πιλότων της f1 βρίσκεται στη Μύκονο για φιλανθρωπικές δράσεις και  σε αυτές τις τέσσερις δεκαετίες ύπαρξης της, έχει δώσει 239 ποδοσφαιρικούς αγώνες, με τα έσοδα  τα οποία να  έχουν ξεπεράσει τα 16 εκατομμύρια ευρώ και να αξιοποιούνται σε φιλανθρωπικές δράσεις.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.