ΤΟΠΙΚΑ

Μια σπουδαία συνάντηση στην Μύκονο για τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά

Μια σπουδαία συνάντηση στην Μύκονο για τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά

Την Marianne Poncelet αντιπρόεδρο του ιδρύματος International Yehudi Menuhin Foundation που εδρεύει στις Βρυξέλλες υποδέχθηκε στην Μύκονο ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς.
Τονίζει χαρακτηριστικά:

«Σε θερμό κλίμα, φορτισμένο από την συγκίνηση, επισκεφτήκαμε το σπίτι όπου έζησε στη Μύκονο ο παγκοσμίου φήμης βιολιστής, συνθέτης και διευθυντής ορχήστρας Yehudi Menuhin. Συζητήσαμε και συμφωνήσαμε για τον προγραμματισμό ετήσιου φεστιβάλ μουσικής για τους νέους, με εμπλοκή διεθνώς αναγνωρισμένων αλλά και ντόπιων μουσικών, για να τιμήσουμε επιπλέον τον επίτιμο αυτόν δημότη της Μυκόνου.

Ο πολιτισμός μας με εξωστρέφεια, περηφάνεια και σύγχρονους τρόπους δράσης, οφείλει να προβάλλεται τόσο στο εγχώριο όσο και στο διεθνές κοινό.»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.