ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

«Μια πρωτοβουλία ζωής, ένα μεγάλο μπράβο στον δήμαρχο και τους ανθρώπους της διοργάνωσης»

«Μια πρωτοβουλία ζωής, ένα μεγάλο μπράβο στον δήμαρχο και τους ανθρώπους της διοργάνωσης»

«Πάντα θα είμαι εδώ και θα αναρτώ αυτά που πραγματικά γίνονται στο νησί και αξίζουν συγχαρητήρια.

Οφείλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω το δήμαρχο μας Κωνσταντίνος Κουκάς ο οποίος με δική του πρωτοβουλία και στα πλαίσια της εξαιρετικής διοργάνωσης που θα λάβει χώρα στο νησί μας αυτό το Σαββατοκύριακο σκέφτηκε να δώσουμε το δικαίωμα συμμετοχής και σε άτομα με αναπηρία ΑμεΑ να τρέξουν στο Mykonos Running festival μιας και το δικαίωμα στην προσβασιμοτητα είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην κοινωνία μας.

Συνομιλωντας μαζί του ζητήθηκε η βοήθεια μου ώστε από κοινου να βρούμε τους σωστούς ανθρώπους ώστε η πρόταση του για ελεύθερη πρόσβαση στον διαγωνισμό προς όλους να γίνει εφικτη και επειδή όλα από κάπου ξεκινούν….

Πετύχαμε τον στόχο μας και έτσι αυτό το Σαββατοκύριακο θα παραστουν και θα τρέξουν μαζί μας

Ο Ευθύμιος Καλαρας (Ασημένιος Παραολυμπιονικης )

Ο Αλέξανδρος Φέρετος (Καλαθοσφαιριστης Πρωταθλητής Α2 )

ο Ρούσσος Νικόλαος απο την Συρο αθλητής χειρηλατου.

Το όλο εγχείρημα δεν θα ήταν εφικτό αν δεν στεκόταν αρωγός ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκας , ο Δήμος Μυκόνου και οι άνθρωποι της διοργάνωσης.

Προσωπικά είμαι πολύ περήφανος που στηρίζω αυτόν τον Δήμαρχο και αυτό που έχω καταλάβει τα τελευταία χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά είναι ότι ο Δήμος και η Δημοτική αρχή δεν είναι κάτι αόριστο, είναι άνθρωποι και ο δήμαρχος είναι πάνω από όλα άνθρωπος.»

Γιώργος Καφεντζής

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.