ΤΟΠΙΚΑ

Μια πρωτοποριακή ιδέα του δημάρχου Κουκά αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του Παπαδάκη

Μια πρωτοποριακή ιδέα του δημάρχου Κουκά αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του Παπαδάκη
Όπως αποκάλυψε ο Μίλτος Ατζαμόγλου ένα πρωτοποριακό σχέδιο είναι σε σκέψη της Δημοτικής Αρχής

Ο Δήμος Μυκόνου πρωτοπορώντας με τις επαφές του κυρίου Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά επεξεργάζεται σενάριο να χρησιμοποιήσει εφαρμογή που μέσω του σήματος του κινητού θα κάνει καταμέτρηση των επισκεπτών σε μια συγκεκριμένη γεωγραφική ακτίνα πχ Ματογιάννη ή Μικρή Βενετία όπως αποκάλυψε το πρωί  στον ΑΝΤ1  στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες το σύστημα που επεξεργάζονται στο Δήμο Μυκόνου  θα καταμετρά μέσω του σήματος του κινητού τηλεφώνου πόσοι επισκέπτες βρίσκονται την ίδια χρονική στιγμή μαζί στην ίδια περιοχή και σε περίπτωση συγχρωτισμού θα στέλνει αυτοματοποιημένο μήνυμα που θα ενημερώνει ώστε να μπορεί να αποφεύγεται ευγενικά ο συνωστισμός στα πλαίσια της ατομικής ευθύνης. Μια εφαρμογή που θα μπορεί να φανεί χρήσιμη ακόμη και σε επαγγελματίες του κλάδου εστίασης και διασκέδασης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.