ΤΟΠΙΚΑ

Μια πολυτελής υπόσκαφη βίλα στη Μύκονο με το όνομα «Υβόννη» ψάχνει νέο ιδιοκτήτη με 7,5 εκατ. ευρώ μέσω Sotheby’s

Μια πολυτελής υπόσκαφη βίλα στη Μύκονο με το όνομα «Υβόννη» ψάχνει νέο ιδιοκτήτη με 7,5 εκατ. ευρώ μέσω Sotheby’s

Μέσα στο μοναδικό κυκλαδίτικο τοπίο της Μυκόνου, αυτή η πέτρινη υπόσκαφη βίλα με το όνομα «Υβόννη» παντρεύει ιδανικά τις σύγχρονες γραμμές του design με την ευαισθησία και το σεβασμό στο νησιώτικο περιβάλλον της.

Με τους περισσότερους χώρους της να είναι κατασκευασμένοι υπόγεια, το σύγχρονο αρχοντικό είναι σκόπιμα κρυμμένο στο ορεινό ανάγλυφο του νησιού.

Χτισμένη σε σχεδόν ένα στρέμμα γης στον φημισμένο Άγιο Ιωάννη και με θέα στο αστραφτερό Αιγαίο Πέλαγος, η υπόσκαφη κατοικία των 539 τετραγωνικών μέτρων δένει άψογα με το παραθαλάσσιο περιβάλλον της.

Με επτά υπνοδωμάτια, επτά μπάνια και δύο πισίνες, κάνει τους ενοίκους τους να νιώθουν ότι ζουν σε μια ιδιωτική απόκοσμη όαση.

Μέσα από τα πολλά παράθυρά της που εκτείνονται από το δάπεδο μέχρι την οροφή η πέτρινη βίλα επιτρέπει στο μεσογειακό φως και στο κυκλαδίτικο τοπίο να «μπαίνουν» στο εσωτερικό της.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.