ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

Μια πετυχημένη πανευρωπαϊκή έρευνα απο την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Μια πετυχημένη πανευρωπαϊκή έρευνα απο την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Ευχαριστίες ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ για τη συμμετοχή σε πανευρωπαϊκή έρευνα για νέους/νέες αθλητές/-τριες και την εκπαιδευτική τους πορεία

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων ευχαριστεί δημόσια τους γυμναστές και τις γυμνάστριες οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη συμμετοχή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων στην πανευρωπαϊκή έρευνα του προγράμματοςERASMUS+ SPORT Dual Career for Junior Athletes(DCJA).

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα αφορά στην υποστήριξη νέων αθλητών και αθλητριών μέσω νέων τεχνολογιών στην εναρμόνιση επαγγελματικής-εκπαιδευτικής τους διαδρομής και της αθλητικής τους καριέρας.

Πιο συγκεκριμένα οι γυμναστές Μαρία Φανουράκη (ΓΑΣ Μαλίων),  Βίκυ Μανιάτη (Πανελλήνιος ΓΣ), Κώστας Αντωνόπουλος (Πανελλήνιος ΓΣ), Άννα Ξαγοράρη (Ήφαιστος Θήρας),  Μαρία Τσουκνίδα (ΑΟΠάρου), Ιάκωβος Καβαλιέρος (Παμμηλιακός), Πέτρος Σιδερής (Ναξιακός), Δημήτρης Τσορτανίδης (Ανδριακός ΟΦ), Φραγκίσκα Αρμάου (ΑΟ Μυκόνου), Βαγγέλης Τσιφούτης (ΑΟΜυκόνου),  Κώστας Μέσσας (ΑίανταςΤήνου), Ισίδωρος Παλαμάρης (Δρομείς Σύρου), Σίμος Μπαρδής (ΓΑΣ Χολαργού – Παπάγου), Γιάννης Πίτσας (Πήγασος Αγίου Δημητρίου), και οι τεχνικοί σύμβουλοι του ΣΕΓΑΣ  Μάρκος Καλούδης (Κρήτης) και Θανάσης Μπουλογιώργος (Θεσσαλίας) φρόντισαν ώστε να συγκεντρωθεί ένας ικανοποιητικός αριθμός ερωτηματολογίων από αθλητές ηλικίας από 14 μέχρι 19ετών στο διάστημα από αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι τέλη Οκτωβρίου 2020.

Τα ερωτηματολόγια παραδόθηκαν στο Πανεπιστήμιο Stirling της Σκοτίας, πανεπιστημιακό εταίρο του προγράμματος ERASMUS+ DCJA, για την επεξεργασία τους. Μαζί με τις συνεντεύξεις που έγιναν σε αθλητές/-τριες, προπονητές, γυμναστές και στελέχη του αθλητισμού θα αποτελέσουν το απαραίτητο υλικό την εξαγωγή επιστημονικών συμπερασμάτων ώστε το πρόγραμμα να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση όλων για την εναρμόνιση της αθλητικής και εκπαιδευτικής πορείας των συμμετεχόντων. Σημειώνεται ότι ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των αθλητών και αθλητριών.

Ευχαριστούμε τέλος τους νέους αθλητές και τις νέες αθλήτριες οι οποίοι συμμετείχαν στην έρευνα και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την στήριξη τους στην αθλητική τους καριέρα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας καθώς και οι συστάσεις προς όλους τους εμπλεκόμενους, θεσμικούς και μη φορείς, θα ανακοινωθούν μέσα στο 2021. Η συνέχεια του προγράμματος περιλαμβάνει την εκπόνηση εκπαιδευτικού υλικού μέσω νέων τεχνολογιών για τους αθλητές και τις αθλήτριες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.