ΤΟΠΙΚΑ

Μια οικογένεια τα κορίτσια της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ συγκινούν με το μήνυμα τους

Μια οικογένεια τα κορίτσια της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ συγκινούν με το μήνυμα τους

Μια γροθιά οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας της Α.Ε. Μυκόνου στο πλευρό της συμπαίκτριάς τους Δώρας Πρέκα! Είναι γνωστό ότι η ΑΕΜ πρεσβεύει το «Ευ αγωνίζεσθαι» και πάντα με αυτό πορεύεται σε ό,τι κάνει στον χώρο του αθλητισμού. Με αυτό ακριβώς το πνεύμα αθλούνται και αγωνίζονται όσες και όσοι αποτελούν μέλη της οικογένειας της Α.Ε. Μυκόνου! Έτσι και οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας δηλώνουν την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στην πιο μικρή ηλικιακά συμπαίκτριά τους, η οποία αποτελεί και ένα πολύ μεγάλο ταλέντο του ποδοσφαίρου! Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν στέκονται το πλευρό της Δώρας Πρέκα ενώ παράλληλα στέλνουν και ένα μήνυμα προς την ΕΠΣ Κυκλάδων αλλά και την κοινωνία της Σύρου όπου ζει η μικρή αθλήτρια με την οικογένειά της!
Ολόκληρη η ανακοίνωση των κοριτσιών της ΑΕΜ αναφέρει τα εξής:

«Με μεγάλη έκπληξη παρακολουθούμε τις τελευταίες εβδομάδες τις εξελίξεις στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, σχετικά με τη συμμετοχή ή μη ενός κοριτσιού στο ΠΑΙΔΙΚΟ πρωτάθλημα. Είναι πραγματικά λυπηρό κάποιοι παράγοντες και ομάδες ποδοσφαίρου στις αναπτυξιακές ηλικίες και κατηγορίες πρωταθλημάτων να στερούν τη συμμετοχή ενός ΠΑΙΔΙΟΥ επειδή είναι ΚΟΡΙΤΣΙ.
Σε μια εποχή που η ΕΠΟ και η UEFA κάνουν μεγάλη προσπάθεια για την προβολή και αναβάθμιση του γυναικείου ποδοσφαίρου, μας εκπλήσσει αρνητικά πως κάποιοι άνθρωποι που θέλουν να λένε πως στηρίζουν τα παιδιά, συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο κάνοντας ένσταση και ζητώντας ανταλλάγματα επειδή ένα ΚΟΡΙΤΣΙ έπαιζε ποδόσφαιρο, το οποίο με βάση απόφασης της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ αγωνιζόταν κανονικά και νόμιμα στο πρωτάθλημα.

Ως συμπαίκτριες, συναθλήτριες, γυναίκες, μαμάδες, εκφράζουμε την απόλυτη στήριξη μας στο ΚΟΡΙΤΣΙ το οποίο το μόνο που θέλει είναι να παίζει ποδόσφαιρο γιατί την κάνει ευτυχισμένη. Ίσως το ταλέντο της οδήγησε κάποιους στο να λειτουργήσουν με αυτόν τον τρόπο.

Ως ποδοσφαιρίστριες θα θέλαμε το κορίτσι αυτό να απασχολεί τα διαδικτυακά μέσα από εδώ και στο εξής με τις αθλητικές του επιδόσεις, καθώς αποτελεί ελπίδα του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

Ελπίζουμε η ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ και η κοινωνία της Σύρου να μην στερήσουν το δικαίωμα από ένα παιδί να συνεχίζει να αθλείται στο νησί της Σύρου στο άθλημα που αγαπά.»

Οι αθλήτριες της Γυναικείας Ποδοσφαιρικής Ομάδας Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.