ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

Μια νέα μεγάλη διοργάνωση με σπουδαίες προσωπικότητες το Mykonos Running Festival

Μια νέα μεγάλη διοργάνωση με σπουδαίες προσωπικότητες το Mykonos Running Festival

Η Μύκονος είναι ο αγαπημένος προορισμός των χολιγουντιανών σταρ κάθε καλοκαίρι. Είναι όμως και από τα μέρη που αξίζει να επισκεφτεί κάποιος και τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου. Μια καλή αφορμή για φθινοπωρινή απόδραση στο νησί των ανέμων είναι και το 1o Mykonos Running Festival, το οποίο διεξάγεται από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για μια τριήμερη διοργάνωση που έχει ως βασικό άξονα τους αγώνες τρεξίματος αλλά όσοι συμμετέχουν έχουν την ευκαιρία σε παράλληλες περιβαλλοντικές δράσεις, πολιτισμικά δρώμενα και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Το 1ο Mykonos Running Festival, διοργανώνεται από τον Δήμο Μυκόνου σε συνεργασία με τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, με την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με στόχο να καταστεί θεσμός.

Το παρών θα δώσουν σπουδαίοι Ολυμπιονίκες και μεγάλα ονόματα από τον χώρο του αθλητισμού λαμπρύνοντας τους αγώνες με την παρουσία του. Μεταξύ αυτών ο «άρχοντας των κρίκων», Λευτέρης Πετρούνιας, με την πρωταθλήτρια της ενόργανης, Βασιλική Μιλλούση, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, ο αργυρός Ολυμπιονίκης της κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης, Σπύρος Γιαννιώτης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ποδηλασίας, Χρήστος Βολικάκης, και ο θρύλος της καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Πρίντεζης. Ο παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς με χειρίλατο αμαξίδιο και οι πρωταθλητές των δρόμων αντοχής Σόνια Τσεκίνη και Bouisanne Youssef θα ηγηθούν του αγωνιστικού προγράμματος του διημέρου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.