ΤΟΠΙΚΑ

Μια κυρία στο πλευρό του Κωνσταντίνου Κουκά

Μια κυρία στο πλευρό του Κωνσταντίνου Κουκά
Την υποψηφιότητα της Κατερίνας Μανιάτη ανακοίνωσε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς

Την Κατερίνα Μανιάτη μια αγαπητή και υπέροχη κυρία του νησιού ανακοίνωσε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς υποψήφια με την Πρωτοβουλία Δράσης.

«Με την Kατερίνα είμαστε παιδικοί φίλοι, μεγαλώσαμε στις ίδιες γειτονιές, παίξαμε στις ίδιες αλάνες της Χώρας. Πάντοτε θαύμαζα την επιμονή και την προσήλωση στον στόχο της, στοιχεία που την έκαναν μια πολύ δυναμική και επιτυχημένη γυναίκα στις επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις της. Ένας άνθρωπος που αγαπά τον πολιτισμό και τον τόπο του, συμμετέχοντας σε πολλά πολιτιστικά ιδρύματα και φορείς, βρίσκοντας πάντα χρόνο για την ενασχόλησης της με αυτά. Καθοριστικό ρόλο στον χαρακτήρα της έχει παίξει ο πατέρας της που υπεραγαπούσα, ένας πολιτικοποιημένος, σκεπτόμενος Μυκονιάτης, η αγαπητή της μητέρα και ο δραστήριος έγκριτος δημοσιογράφος αδερφός της. Κατερίνα μαζί συνεχίζουμε το ταξίδι της ζωής και της πολιτικής!» αναφέρει ο δήμαρχος στην ανακοίνωση τους.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.