ΤΟΠΙΚΑ

Μια κυρία στο νέο ΔΣ της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Μια κυρία στο νέο ΔΣ της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ
Η γνωστή δικηγόρος Έλενα Καρύγιαννη δίνει νέο πρεστίζ με την παρουσία της στο ΔΣ της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Μια προσθήκη που θα προσδώσει κύρος και γνώση στα νομικά θέματα της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ προέκυψε μετά το συμβούλιο και μέλος του είναι πλέον η γνωστή Δικηγόρος Έλενα Καρύγιαννη.

Η κ.Καρύγιαννη βρίσκεται πάντα δίπλα στον αθλητισμό της Μυκόνου και στέκεται αρωγός χρόνια τώρα στις προσπάθειες των ομάδων.

Η σχετική ανακοίνωση:
«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Α.Ε. Μυκόνου ενημερώνουν πως μετά το διοικητικό συμβούλιο που τελέστηκε το προηγούμενο Σάββατο και της αλλαγές που έγιναν στη σύνθεσή του, τακτικά πλέον μέλη είναι και επισήμως η γνωστή δικηγόρος και επί πολλά έτη ενεργό και δραστήριο μέλος στον κυκλαδίτικο και Μυκονιάτικο αθλητισμό κ. Έλενα Καρύγιαννη και ο κ. Κωνσταντίνος Μπαστούνας γνώστης του ερασιτεχνικού αθλητισμού και κυρίως του ποδοσφαίρου ,προσδίδοντας το κύρος, την οργάνωση και τις ιδέες που χρειάζονται για να πετύχει ένας σύλλογος.

Και τα δύο νέα μέλη γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι σημαίνει ερασιτεχνικός αθλητισμός και θα βοηθήσουν τα μέγιστα ώστε να εκπληρωθεί ο σκοπός του!
Καλή επιτυχία στο έργο σας !»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.