ΤΟΠΙΚΑ

Μια ιδιαίτερη συνάντηση του δημάρχου Κ.Κουκά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Μια ιδιαίτερη συνάντηση του δημάρχου Κ.Κουκά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ο δήμαρχος Κωνσταντινος Κουκάς είχε συνάντηση με Δρ Δέσποινα Χατζηβασιλείου-Τσοβίλη Despina Chatzivassiliou, την πρώτη γυναίκα Γενική Γραμματέα στην 72χρονη ιστορία Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Είχε την ευκαιρία να συζητήσει  εκτενώς για αρκετά ζητήματα, που αφορούν τους στόχους και τις δράσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης, του Congress of Local and Regional Authorities of the Council of Europe, την ενθάρρυνση της συμμετοχής των πολιτών σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών, καθώς και την προώθηση πολιτικών για τη διασφάλιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων.

Παράλληλα και με αφορμή την αγάπη της για τη Μύκονο και ιδιαίτερα για τη Δήλο την προσκάλεσε όποτε θέλει να επισκεφτεί το νησί.
Στη σημερινή ιδιαίτερη συγκυρία είναι πολύ κρίσιμο να υπάρχουν Έλληνες σε θέσεις ευθύνης σε ευρωπαϊκό επίπεδο και όλοι μαζί να διαμορφώνουμε σοβαρές θέσεις για την προώθηση των ευρωπαϊκών αρχών, αλλά και την προώθηση των εθνικών συμφερόντων τόνισε σε ανάρτηση του ο δήμαρχος.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.