ΤΟΠΙΚΑ

Μια ιδιαίτερα σπουδαία εκδήλωση στην Άνω Μερά

Μια ιδιαίτερα σπουδαία εκδήλωση στην Άνω Μερά

Η δεύτερη παρουσίαση του κύκλου Επιμορφωτικών προγραμμάτων που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών ΑΝΩΜΕΡΙΤΙΣΣΕΣ, έγινε σήμερα Κυριακή 13/11/22 με μεγάλη επιτυχία.

Όταν οι άνθρωποι συναντιούνται με ειλικρινή πρόθεση να ανταλλάξουν γνώσεις και ιδέες, το αποτέλεσμα είναι όμορφο και δημιουργικό!  Η Μαίρη Σταυρακοπούλου στην παρουσίαση Πρακτικών Επαναχρησιμοποίησης .

Ο πρόεδρο κ. Φραγκίσκος  Λάβαρης και τα μέλη της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, καθώς και η Διευθύντρια κα Πόπη Βλουτή που παραχώρησε  της αίθουσας και το προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Άνω Μεράς που τίμησε την εκδήλωσή , καθώς και ο Πρόεδρος  της Κοινότητας Άνω Μεράς κ.Πέτρος  Σταυρακόπουλος και ο κ. Δημήτρης  Δομήνικος Κουκάς όλοι χρήσιμη με την παρουσία τους καθως και όλος ο  κόσμος του νησιού που συμμετείχε.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.