ΤΟΠΙΚΑ

Μια γυναίκα με δυναμισμό και αξιοπρέπεια στον στίβο της πολιτικής του νησιού

Μια γυναίκα με δυναμισμό και αξιοπρέπεια στον στίβο της πολιτικής του νησιού
Η Ειρήνη Πάουλα μας συστήνεται και δείχνει πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της γυναίκας στα κοινά του νησιού

Μυκονιάτισα δυναμική και με μπρίο η Πάουλα Ειρήνη του Αντωνίου θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό Πρωτοβουλία Δράσης του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά.

Διαβάζουμε ένα πλούσιο βιογραφικό με εμπειρία και γνώση:

«Ονομάζομαι Ειρήνη Πάουλα, κόρη του Αντώνη και της Ευαγγελίας Ζουγανέλη-Μπαλτά. Είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Νέδο, ιδιοκτήτη τουριστικού πρακτορείου και έχουμε έναν γιο τον Αστέρη 11 ετών.

Αποφοίτησα από το Λύκειο Μυκόνου και ξεκίνησα σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Αγγλία και Τουριστικού πράκτορα στην Αθήνα. Επίσης παρακολούθησα με επιτυχία μαθήματα της Ιταλικής γλώσσας στο πανεπιστήμιο ξένων γλωσσών στην Περούτζια.

Ασχολήθηκα από νωρίς με τις τουριστικές επιχειρήσεις και τη διαχείριση ακινήτων στη Μύκονο, όπου διατηρώ και διευθύνω ιδιόκτητο Ξενοδοχείο.

Λόγω επαγγέλματος, είμαι μέλος του Σωματείου των Ξενοδόχων Μυκόνου ενώ στο παρελθόν ήμουν μέλος του Σωματείου Ενοικιαζόμενων Δωματίων και έχω εκπροσωπήσει το νησί μας σε πολλές εγχώριες και διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις. Επίσης υπήρξα Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Σύγχρονη Παιδεία. Παράλληλα, αναπτύσσω δράση σε εθελοντικές ενέργειες προς όφελος τον συμπολιτών μου καθώς και σε πολιτιστικές εκδηλώσεις αφού συμμετέχω ενεργά στην Εθελοντική Ομάδα διοργάνωσης των δράσεων του Δήμου και στο Δίχτυ Αγάπης. Επίσης είμαι εκλεγμένο μέλος στον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Μυκόνου.

Στις προηγούμενες εκλογές, με τη στήριξη των συμπολιτών μου, αναδείχθηκα ως πρώτη επιλαχούσα δημοτική σύμβουλος και με την ιδιότητα αυτή ανταποκρίθηκα στις τιμητικές προτάσεις του Δημάρχου λαμβάνοντας μέρος στο ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και της ΔΕΥΑΜ ενεργώντας πάντα αφιλοκερδώς και με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και την διευκόλυνση των συμπολιτών μου.

Μαζί με πολλούς συντοπίτες μου και μέλη της “Πρωτοβουλίας Δράσης” οραματιζόμαστε  τη δημιουργία εκπαιδευτικών πάρκων, προωθούμε την εξεύρεση νέων χώρων άθλησης και πολιτισμού, δίνουμε αγώνες για καθαρότερη και ομορφότερη Μύκονο, προσπαθούμε να εναρμονίσουμε τις αυξημένες ανάγκες της τουριστικής ανάπτυξης με τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων του νησιού, ενώ με φίλες μαμάδες προσπαθούμε συνεχώς για μία καλύτερη καθημερινότητα για τα παιδιά μας, για ανεμπόδιστη πρόσβαση στις παραλίες και τέλος για την εξεύρεση λύσεων στο μόνιμο πρόβλημα στέγασης των εκπαιδευτικών.

Πέρα από αυτούς τους προσωπικούς μου στόχους, με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να προσφέρω με δράσεις και προτάσεις στα πολιτιστικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά δρώμενα. Να αγωνιστώ μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, προκειμένου να γίνουν σωστές ενέργειες και επιλογές, με διάφανη διαχείριση και προς το κοινό συμφέρον των πολιτών. 

Δέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου μας, Κωνσταντίνου Κουκά, να συμμετάσχω εκ νέου στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές στο ψηφοδέλτιο της “Πρωτοβουλίας Δράσης”, διότι είναι άνθρωπος νέος και έξυπνος, με εμπειρία και γνώση, με πολλή όρεξη για τομές και όραμα για το αύριο. Κατάφερε να ισορροπήσειτην διοίκηση του Δήμου, ανάμεσα στην αλματώδη τουριστική ανάπτυξη των τελευταίων ετών και στη διασφάλιση των κανόνων και των αρχών λειτουργίας υπέρ των Δημοτών του, ανέδειξε το νησί μας σε κορυφαίο προορισμό σε διεθνή και εγχώρια φόρουμ, ενώ ταυτόχρονα κατάφερε να διαχειριστεί με ιδιαίτερη επιτυχία το κενό των δύο ετών της πανδημίας. Τέλος και σημαντικότερο, πλαισιώνεται από μία ομάδα ανθρώπων που προέρχονται  από όλους τους πολιτικούς και επαγγελματικούς χώρους και εκπροσωπούν όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα των συμπολιτών μας.

Θεωρώ ότι ωρίμασαν οι συνθήκες να αντιληφθούμε όλοι την κατεύθυνση του παγκόσμιου τουρισμού και να οριοθετήσουμε την ανάπτυξη του τόπου μας μέσα στα πλαίσια της βιωσιμότητας και της αειφορίας. Ήρθε η ώρα με τις επιλογές μας να συμβάλουμε στην υγιή εξέλιξη του νησιού, με διαφάνεια, εργατικότητα και τιμιότητα, με όραμα και αποτελεσματικότητα.

Ζητώ λοιπόν την ψήφο σας, ζητώ να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας και γνωρίζετε πολύ καλά πως θα είμαι ΕΔΩ και στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα.»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.