ΤΟΠΙΚΑ

Μια δυνατή διοικητική ομάδα για τα κορίτσια της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Μια δυνατή διοικητική ομάδα για τα κορίτσια της  ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Το διοικητικό σχήμα που θα οδηγήσει την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ΑΕ Μυκόνου στη Β εθνική.

Με στόχο τη δυναμική παρουσία και στα σαλόνια της β εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου γίνεται γνωστό το διοικητικό σχήμα που θα ηγηθεί του προγραμματισμού και του τμήματος γενικότερα τη νέα αγωνιστική περίοδο για την γυναικεία ομάδα της ΑΕ Μυκόνου.

Δίπλα στον πρόεδρο κ. Αλέξανδρο ΚΟΥΚΑ, ο κ. Γεώργιος ΚΑΦΕΝΤΖΗΣ σε έναν ενισχυμένο ρόλο ως υπεύθυνος του Γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος στη β εθνική κατηγορία ενώ παρουσιάζεται η κ. Μαρία ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗ σημαντική αρωγός αυτής της προσπάθειας.
Συνεχίζουν οι επιτυχημένοι κ. Φώτης ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ και κ. Νίκος ΓΚΕΛΟΣ .

Από τις θέσεις των γενικών αρχηγών θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους φέτος οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Νίκος ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ και Χαράλαμπος ΚΕΚΕΛΗΣ.

Στα άμεσα σχέδια του νέου διοικητικού σχήματος περιλαμβάνονται οι επαφές με τους προπονητές, τις παίκτριες καθώς και ο σχεδιασμός όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις ώστε να οριστικοποιηθεί το ρόστερ και να εμφανιστεί η ομάδα το ίδιο ανταγωνιστική και στη Β εθνική κατηγορία.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.