ΤΟΠΙΚΑ

Μια δυναμική Μυκονιάτισα στο πλευρό του δημάρχου

Μια δυναμική Μυκονιάτισα στο πλευρό του δημάρχου
Η Ειρήνη Γρυπάρη,σύζυγος,μάνα, φίλη, εθελόντρια,επαγγελματίας. Εργάζεται στον οικονομικό κλάδο έχοντας λογιστικό γραφείο εδώ και 25 χρόνια.

Η Ειρήνη Γρυπάρη του Κυριάκου Γρυπάρη και της Μαρουλώς Νάζου είναι κλασσικό δείγμα δυναμικής Μυκονιάτισσας.
Σύζυγος, μάνα, φίλη, εθελόντρια, επαγγελματίας. Εργάζεται στον οικονομικό κλάδο έχοντας λογιστικό γραφείο εδώ και 25 χρόνια.

Είναι Πρόεδρος -η πρώτη εκλεγμένη- του λογιστικού συλλόγου Μυκόνου.
Την τελευταία πενταετία είναι σημαντικό μέλος της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών του δήμου μας και παράλληλα την τελευταία τετραετία είναι αναπληρώτρια στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΜ με αρμοδιότητα στα οικονομικά θέματα. Επέλεξε να στηρίξει τον συνδυασμό μας γιατί θέλησε με αυτόν τον τρόπο να υποστηρίξει το Δήμαρχο για όλες τις επιτυχημένες κινήσεις για την τουριστική ανάπτυξη και συνεχή προώθηση του νησιού μας.

Πιστεύει στον καθαρό αγώνα του Δημάρχου και θαυμάζει την ποιότητα του ως άνθρωπο και ως πολιτικό. Πιστεύει στο ΟΡΑΜΑ του για έναν δήμο ΠΡΟΤΥΠΟ με κοινωνικό πρόσωπο και θέλει να ΣΥΜΒΑΛΕΙ σε αυτό ..
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
#protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.