ΤΟΠΙΚΑ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ:Μια ανάσα από την συγχώνευση ΑΟ Μυκόνου και Άνω Μερά. Έδωσαν τα χέρια οι παράγοντες

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ:Μια ανάσα από την συγχώνευση ΑΟ Μυκόνου  και Άνω Μερά. Έδωσαν τα χέρια οι παράγοντες
Απόλυτη επιβεβαίωση για το Mykonosvoice που πρώτο έγραψε για την ιστορική αλλαγή στον αθλητισμό της Μυκόνου
Τα όσα είχε αποκαλύψει το Mykonosvoice.gr παίρνουν σάρκα και οστά καθώς  πιο κοντά όσο ποτέ άλλοτε είναι η συγχώνευση του ΑΟ Μυκόνου και της Άνω Μεράς.
Το πρωί πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ των διοικήσεων του Α.Ο. Μυκόνου και της Άνω Μεράς και παρόντες  ήταν  όλα τα μέλη των διοικήσεων από τις δύο ομάδες και φυσικά οι ηγέτες των ομάδων  Αλέκος  Κουκάς και Νικος Σαντοριναίος.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mykonosvoice.gr  οι άνθρωποι των  δυο ομάδων του νησιού έδωσαν τα χέρια με το «όνειρο» της συγχώνευσης των δύο συλλόγων να δείχνει πιο κοντά από ποτέ και να απομένουν πλέον οι νομικές διαδικασίες για να τελειώσει μια μεγάλη μέρα για το ποδόσφαιρο του νησιού.
Οι δύο πλευρές είναι υπέρ του  εγχειρήματος και σε αυτό το πλαίσιο καθοριστικό ρόλο θα παίξουν Κουκάς και Σαντοριναίος καθώς και ο δήμαρχος.
Οι γνωστοί δικηγόροι Έλενα Καρύγιαννη από την Μύκονο  και Χάρης Γρηγορίου από την Αθήνα που ειδικεύεται στο αθλητικό δίκαιο θα τρέξουν τα διαδικαστικά σε μια ιστορική συγκυρία για
το νησί.
Μεγάλος στόχος  και από τις δύο πλευρές είναι να λειτουργούν όλα τα αθλητικά τμήματα και να δυναμώσουν με σκοπό το νησί να είναι στην κορυφή στον αθλητισμό.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.