ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μια αξιέπαινη φιλανθρωπική πρωτοβουλία

Μια αξιέπαινη φιλανθρωπική πρωτοβουλία
Ο αντιδήμαρχος Μυκόνου Αλέκος Κουκάς τιμήθηκε για το φιλανθρωπικό του έργο.

Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία από τα «Νησιώτικα ωδικά πουλιά» μια ομάδα φιλανθρωπική με απαρχή ανθρώπους από την Μύκονο και όλη την Ελλάδα.

Στην Αθήνα σε συνεργασία με τον σύνδεσμο  Μικρασιατών Κωνσταντινοπουλιτών «Ρίζες» σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση μάζεψαν τρόφιμα για άπορες οικογένειες.

 

Το φιλανθρωπικό έργο του συνδέσμου είναι πλούσιο και στο πλαίσιο αυτό βραβεύτηκε μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Μυκόνου Αλεκάρας Κουκάς που βοηθάει τον σύνδεσμο και  παρέλαβε μάλιστα και σχετική πλακέτα.

«Όσες φορές έχει ζητηθεί από τον Αλέκο Κουκά να βοηθήσει τα «νησιώτικα ωδικά πουλιά» έχει ανταποκριθεί αμέσως» θα πει στην εκδήλωση ο Πέτρος Γιαβρούτας που είναι εκ των ιδρυτών της φιλανθρωπικής ομάδας.

 

Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα που θα δοθούν σε άπορες οικογένειες και στην εκδήλωση μεταξύ άλλων τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Ντανιελ Μπατίστα και του Πανιωνίου Θανάσης Μπέλος.

 


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.