ΤΟΠΙΚΑ

Μια άξια Μυκονιάτισα στο πλευρό του Δημάρχου Κουκά

Μια άξια Μυκονιάτισα στο πλευρό του Δημάρχου Κουκά
Η Τόνια Ανδρόνικου με προσφορά στον τομέα του τουρισμού θέλει να συνεχίσει το έργο της

Νέοι και παλιοί συνεργάτες συστρατεύονται καθημερινά δίπλα στον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά με αποτέλεσμα η ομάδα του να δυναμώνει.

Νέοι και έμπειροι μαζί με φρέσκες ιδέες και γνώση των θεμάτων της Μυκόνου βγαίνουν μπροστά να διεκδικήσουν την ψήφο των συμπολιτών τους.

Η Τόνια Ανδρόνικου διετέλεσε πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού με σημαντικά επιτεύγματα στο έργο της.

Ο Κωνσταντίνος Κουκάς την παρουσιάζει:

«Η Τόνια Ανδρόνικου είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος από το 2014 με την παράταξή μας. Διετέλεσε για 2 χρονια Προέδρος της Επιτροπής Τουρισμού. Από τη θέση αυτή συνέβαλε στο άνοιγμα της τουριστικής αγοράς σε Ινδία, Κίνα και ΗΑΕ. Την ευχαριστώ για τη συνεργασία, την συνεπειά της, αφού δεν έλειψε σχεδόν από κανένα δημοτικό συμβούλιο και την ανανέωση της εμπιστοσύνης της στο συνδυασμό μας και στο πρόσωπό μου. Η «Πρωτοβουλία Δράσης» έμπρακτα ενθαρρύνει και υποστηρίζει τη συμμετοχή των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε, αφού ολες οι Μυκονιατισσες είναι προικισμένες γυναίκες που έχουν και πρέπει να προσφέρουν πολλά στον τόπο μας.

#protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.