ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλος διαγωνισμός με δώρο ένα PlayStation 5

Μεγάλος διαγωνισμός με δώρο ένα PlayStation 5
Ένα μεγάλο και δυσεύρετο αυτή την εποχή δώρο σε συνεργασία με τους καλύτερους ιστότοπους των ΚΥΚΛΑΔΩΝ, κάντε like στις σελίδες στο Facebook

Οι συνεργαζόμενες σελίδες στο Facebook σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε το πολυαναμενόμενο gadget του 2020, το Sony PlayStation 5 Digital Edition.

Κερδίστε το μεγάλο δώρο μπαίνοντας στην κλήρωση, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα!

Το ολοκαίνουργιο Sony PlayStation5 Digital Edition. υπόσχεται μια καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας με απίστευτα γραφικά και πρωτοφανή επίπεδα ρεαλισμού, αστραπιαία φόρτωση με δίσκο SSD εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας, υποστήριξη απτικής ανάδρασης, δυναμικής απόκρισης και ήχο 3D, καθώς και μια ολοκαίνουργια γενιά απίστευτων παιχνιδιών PlayStation.

Cyclades24, Cyclades24sports, Tinostoday, Mykonosvoice, Makarios Travel και Visit santorini σου προσφέρουν αυτό το μοναδικό και δυσεύρετο δώρο. Κάντε το δικό σας!

Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να επισκεφθούν τους Δικτυακούς τόπους και στη συνέχεια το tab του διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους (Όνομα, Επίθετο, Email,) και να αποδεχθούν τους όρους.

O/η κάθε συμμετέχων / ουσα, προκειμένου να πάρει μέρος στον διαγωνισμό, θα πρέπει να θα πρέπει να επισκεφτεί τις ιστοσελίδες του διαγωνισμού να κάνει like στο Facebook, να συμπληρώσουν την φόρμα του διαγωνισμού και να κοινοποιήσει στα Social Media το διαγωνισμό.

Ο/η κάθε συμμετέχων / ουσα μπορεί να συμμετάσχει μία και μόνο φορά στο διαγωνισμό, ωστόσο σε κάθε κοινοποίηση σε σελίδες, ομάδες, ή σε προφίλ αποκτά περισσότερες συμμετοχές  έτσι ώστε να κερδίζει, αποκτώντας περισσότερους πόντους.

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.