ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλοι tour operators ξεκινούν τις κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2021

Μεγάλοι tour operators ξεκινούν τις κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2021

Λόγω της υγειονομικής κρίσης, όλα τα ταξίδια αναψυχής στα περισσότερα μέρη του κόσμου έχουν σταματήσει. Παρόλο που είναι αβέβαιο πότε οι ταξιδιώτες θα μπορούν να πάνε διακοπές φέτος, κορυφαίοι ταξιδιωτικοί πράκτορες στη Γερμανία πραγματοποιούν ήδη κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2021.

Η DER Touristik επιτρέπει πλέον τις κρατήσεις για το χειμώνα 2020/21 και για το καλοκαίρι του 2021. Η δεύτερη μεγαλύτερη γερμανική ομάδα ταξιδιωτικών πρακτορείων δέχεται κρατήσεις για πολλά ξενοδοχεία, ταξίδια μετ ‘επιστροφής και άλλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες των εμπορικών σημάτων των Dertour, ITS, Jahn Reisen, Meiers Weltreisen, ADAC Reisen και Travelix.

Με διαφορετικές προσφορές έγκαιρης κράτησης, το DER Touristik προσπαθεί να τονώσει τη ζήτηση για πολλά καταλύματα ( 130 ξενοδοχεία στη Γερμανία και περισσότερα από 100 ξενοδοχεία στην Αυστρία και την Ελβετία).

Μεταξύ προορισμών μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, το 95% όλων των ξενοδοχείων στον Μαυρίκιο και τις Σεϋχέλλες είναι ήδη διαθέσιμες για κράτηση μέχρι τον Οκτώβριο του 2021.

Η πλειονότητα των ξενοδοχείων στην Ταϊλάνδη και στην Καραϊβική – δύο σημαντικοί προορισμοί για τους Γερμανούς – διατίθεται ήδη καθώς και πολλά στην Αίγυπτο, την Τυνησία και τις Βαλεαρίδες Νήσους.

Η TUI πρώτη ανακοίνωσε την έναρξη της κράτησης για το καλοκαίρι του 2021 πριν από κιόλας δύο εβδομάδες.

Οι επιλογές κράτησης είναι δυνατές για 10.000 ξενοδοχεία σε μεγάλους προορισμούς όπως η Ισπανία, η Ελλάδα και η Αίγυπτος, αλλά και σε χώρες μικρών και μεγάλων αποστάσεων.

Με όλες τις κρατήσεις να ακυρώνονται συνεχώς και μια αβέβαιη καλοκαιρινή σεζόν, ένας αριθμός μικρότερων και εξειδικευμένων τουριστικών πρακτόρων εστιάζει επίσης στο 2021.

Για παράδειγμα, η Gebeco Reisen μόλις ενεργοποίησε σχεδόν ολόκληρο το πρόγραμμά της για το 2021 με περισσότερα από 150 διαφορετικά ταξίδια παγκοσμίως.

πηγή tourismtoday.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.