ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μεγάλο ρεκόρ από τον Αλέξανδρο Μπόλια του ΑΟ Μυκόνου

Μεγάλο ρεκόρ από τον Αλέξανδρο Μπόλια του ΑΟ Μυκόνου
Στο μαραθώνιο της Σεβίλλης κατέρριψε με μεγάλη άνεση το ρεκόρ του
Οι προπονήσεις του είχαν δείξει ότι ο Αλέξανδρος Μπόλιας θα κατέρριπτε με μεγάλη άνεση το ρεκόρ του στο μαραθώνιο της Σεβίλλης, όπως ακριβώς και έγινε. Με χρόνο 2 ώρες 43 λεπτά και 33 δεύτερα συνέτριψε κατά 4 ολόκληρα λεπτά το προηγούμενο του ρεκόρ που κρατούσε από το 2019 τρέχοντας μια κούρσα με έξυπνη κατανομή δυνάμεων και ευτυχώς με καλές καιρικές συνθήκες που είναι πάντα ο απρόβλεπτος παράγοντας για τους μαραθωνοδρόμους. Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την επίδοση του και θέτει πλέον στόχο η επόμενη επίδοση του να είναι κάτω από τις δύο ώρες και σαράντα λεπτά.
Ο Αλέξανδρος πλέον με την επίδοση αυτή θα κλείσει τη χρονιά τουλάχιστον στην πρώτη σαραντάδα από τους Έλληνες μαραθωνοδρόμους, θέση που θα του επιτρέψει να αναζητήσει τη συνέχεια της καριέρας του σε άλλο σύλλογο, αν το επιθυμεί.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.