ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλο προβάδισμα Κουκά δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Μεγάλο προβάδισμα Κουκά δείχνουν τα πρώτα στοιχεία
Συνεργάτες του Mykonosvoice βρίσκονται έξω από τα εκλογικά τμήματα και καταγράφουν την τάση του εκλογικού σώματος

Μεγάλο προβάδισμα στον Κωνσταντίνο Κουκά και στον συνδυασμό Πρωτοβουλία Δράσης καταγράφεται από τα πρώτα στοιχεία που έρχονται στα χέρια μας από τα εκλογικά τμήματα καθως οι κάλπες είναι ακόμα ανοικτές και αναμένεται σε τρεις περίπου ώρες να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Συνεργάτες του Mykonosvoice από το πρωί καταγράφουν την τάση καθώς είναι αδύνατο να γίνει ασφαλής πρόβλεψη πόσο μάλλον με ποσοστά  και είναι άκρως παρακινδυνευμένη λόγω του μικρού εκλογικού σώματος.

Αυτό που καταγράψαμε είναι η τάση με ερωτήματα έξω από τα τμήματα στους ψηφοφόρους.

Απο τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι η νεολαία του νησιού δίνει ένα μεγάλο προβάδισμα στον Κουκά καθώς η αποδοχή μοιάζει να είναι σχεδόν καθολική στο πρόσωπο του σημερινού δημάρχου της Μυκόνου και αναπτύσσει έτσι μια μεγάλη δυναμική ήδη.

Σε λίγο περισσότερα…

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.