BUSINESS

Μεγάλο deal για ξενοδοχείο στη Μύκονο

Μεγάλο deal για ξενοδοχείο στη Μύκονο
Στον έλεγχο της Blacstone θα περάσει το Boutique Hotel Mykonos Theoxenia

Τα ξενοδοχεία του γνωστού κυπριακού Ομίλου Louis που βρίσκονται στην Ελλάδα, είναι εξαιρετικά πιθανό να περάσουν στον έλεγχο της πολυεθνικής Blackstone.

To μεγάλο deal που φαίνεται να έρχεται στον χώρο του τουρισμού φημολογείται έντονα στην αγορά, ενώ η Louis, αναμένεται να κρατήσει μόνο το management τον εν λόγω ξενοδοχείων.

Στην Ελλάδα, οι ξενοδοχειακές μονάδες της Louis βρίσκονται σε Μύκονο, Ρόδο, Κρήτη, Κέρκυρα και Ζάκυνθο. Το ξενοδοχείο της Louis στη Μύκονο είναι το γνωστό Boutique Hotel Mykonos Theoxenia.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τίμημα ανέρχεται στα 200 εκ. ευρώ, ενώ η Blackstone προσανατολίζεται στην εκ βάθρων επισκευή και ανακαίνιση των συγκεκριμένων μονάδων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.