ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλη νίκη για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στην Κάτω Αχαγιά

Μεγάλη νίκη για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στην Κάτω Αχαγιά

Την 2η νικη σε τρεις αγωνες και την πρωτη εκτος εδρας σε μία δύσκολη έδρα πέτυχε η ομαδα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στην Κάτω Αχαγιά.
Ο κόσμος της Β´ Εθνικης για τους νεοφωτιστους της Μυκόνου είναι συναρπαστικός γεματος συγκινησεις και οπως και την προηγουμενη εβδομαδα,ετσι και αυτή άπαντες έζησαν  έντονες στιγμες!
Οτι μπορεί να κερδηθεί φετος θα κατακτηθει με κοπο και πολυ προσπαθεια!
Ευχαριστίες από την ομαδα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ της στην Αχαγιά 82 Basketball Club για την φιλοξενία  και τον τόσο ανταγωνιστικό αγώνα αλλά και στους αρκετούς  που πήγαν  και στήριξαν ζωντανα την ομαδα στο γήπεδο  της Αχαγιάς .
Μεγαλη νικη.
Επομενο εντός έδρας αγώνας  την ερχόμενη εβδομάδα σε ένα σπουδαίο  και ιστορικο ντερμπι με τον ΑΠ.Α.Σ ΝΑΞΟΥ ” Τα Φανάρια” .

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.