ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλη η τιμή για τον Γιώργο Βακόνδιο

Μεγάλη η τιμή για τον Γιώργο Βακόνδιο
Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ τον εξέλεξε στη θέση του Εκτελεστικού Διευθύνοντος Συμβούλου

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της Ανωνύμου Εταιρίας ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ και αφού συγκροτήθηκε σε σώμα εξέλεξε τον οικονομολόγο και έμπειρο manager στη θέση του Εκτελεστικού Διευθύνοντος Συμβούλου.
Ο Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ και διαχειρίζεται το ιστορικό λιμάνι του Λαυρίου, όπου υπάρχουν δραστηριότητες ακτοπλοΐας, αλιείας, κρουαζιέρας, τουριστικών σκαφών καθώς και μεταφοράς φορτίων.
Μετά την εκλογή του ο Γιώργος Βακόνδιος δήλωσε:
Ευχαριστώ το Διοικητικό Συμβούλιο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Το λιμάνι του Λαυρίου όπως κάθε λιμάνι είναι πηγή ζωής και ανάπτυξης για την πόλη που το φιλοξενεί.
Ειδικότερα όμως το λιμάνι του Λαυρίου αποτελεί ένα πολύ σημαντικό asset της Ελληνικής Πολιτείας και έχει πολλές δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης, ώστε να συμβάλλει στο μέτρο που του αναλογεί στην οικονομική ανάπτυξή της Ελλάδας.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τους συνεργάτες του, τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη και το ΤΑΙΠΕΔ για την μεγάλη τιμή και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.
Δεσμεύομαι ότι μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εργαζόμενους της Εταιρίας θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να επιτύχουμε και να ξεπεράσουμε τους στόχους της εταιρίας και των μετόχων της, καθώς και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του πρωθυπουργού και της Ελληνικής Κυβέρνησης.
Γνωρίζω ότι η ευθύνη που αναλαμβάνουν είναι τεράστια, όχι μόνον λόγω του μεγέθους και της πολυπλοκότητας του αντικειμένου της εταιρίας, αλλά κυρίως λόγω του γεγονότος ότι ο Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου ανήκει στην πολιτεία και επομένως πρέπει να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση του λιμανιού προς όφελος της κοινωνίας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.