ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλη η επιτυχία και παρακαταθήκη για το μέλλον το Mykonos Running Festival

Μεγάλη η επιτυχία και παρακαταθήκη για το μέλλον το Mykonos Running Festival

Ένα αθλητικό event παρακαταθήκη για το μέλλον θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το Mykonos Running Festival που πραγματοποιήθηκε το Σαββ/Κο 1 και 2 Οκτωβρίου στη Μύκονο.

Η εκδήλωση μάλιστα ολοκληρώθηκε με τον ημιμαραθώνιο απόστασης 21,1 χιλιομέτρων που έγινε το πρωί της Κυριακής με τη συμμετοχή περίπου 45 αθλητών. Στόχος των ανθρώπων του Δήμου Μυκόνου που ήταν και ο διοργανωτής είναι η γιορτή αυτή του αθλητισμού να γίνει θεσμός για το νησί και κάθε χρόνο να έχει όλο και περισσότερες συμμετοχές!

Την εκκίνηση για τον ημιμαραθώνιο που ξεκίνησε από την Άνω Μερά και ο τερματισμός ήταν μπροστά στο Δημαρχείο έδωσε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Άνω Μεράς Πέτρος Σταυρακοπουλος, ενώ από πλευράς Δήμου το παρών έδωσε ο Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και πρόεδρος της Α.Ε Μυκόνου Αλέξανδρος Κουκάς.

Πρώτος τερμάτισε ο Θωμάς Πούλος με δεύτερο τον αθλητή του Α.Ο. Μυκόνου Χρήστο Καλλία, ενώ ακολούθησαν οι αθλητές ΑΜΕΑ Νίκος Ρούσσος από τη Σύρο και ο Παραολυμπιονίκης μας Στάθης Καλλαρας!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.