ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλη αποχή από την κάλπη δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Μεγάλη αποχή από την κάλπη δείχνουν τα πρώτα στοιχεία
Στο μέσο της διαδικασίας η συμμετοχή είναι μικρότερη από την προηγούμενη Κυριακή και αυτό θα έχει μεγάλη σημασία στο τελικό αποτέλεσμα

Αποχή δείχνουν τα πρώτα στοιχεία που έρχονται από τα εκλογικά τμήματα καθώς περίπου πέντε ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες η συμμετοχή σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή την ίδια ώρα είναι μικρότερη.

Η εκλογική διαδικασία στη Μύκονο συνεχίζεται ομαλά και οι ψηφοφόροι χωρίς προβλήματα και πιο γρήγορα από την περασμένη εβδομάδα σε χρόνο ψηφίζουν για την ανάδειξη του νέου δημάρχου.

Κουκάς η Βερώνης; Η κάλπη θα δειξει.

Εμεις θα έχουμε αργότερα μια πρώτη εικόνα καθώς συνεργάτες μας είναι στα εκλογικά τμήματα  και παρακολουθούν την διαδικασία.

Μείνετε συντονισμένοι…


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.