ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλες προσφορές της Sbox με αφορμή το Mykonos Running Festival

Μεγάλες προσφορές της Sbox με αφορμή το Mykonos Running Festival

Η Μύκονος είναι στο προσκήνιο για το 2ο Mykonos Running Festival, την τριήμερη δρομική γιορτή που ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 16 Μαρτίου. Το ετήσιο φεστιβάλ, που έχει εδραιωθεί ως κεντρικό γεγονός, δεν περιλαμβάνει μόνο αθλητικούς αγώνες, αλλά και μια εκπληκτική γκάμα παράλληλων εκδηλώσεων, δημιουργώντας ένα αξέχαστο περιβάλλον για όλους.

Με ξεχωριστή αγάπη προς τον αθλητισμό και αδιάκοπη υποστήριξη των αθλητών, η εταιρία Sbox συμμετέχει ως επίσημος χορηγός του εορτασμού. Συνεπώς, η Sbox είναι περήφανη να ανακοινώσει ότι όλοι οι δρομείς που συμμετέχουν στο φεστιβάλ θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις θυρίδες Θησαυροφυλακίου της Sbox από σήμερα έως τις 17 Μαρτίου 2023 χωρίς καμία χρέωση.

Η Sbox επίσης θα προσφέρει μια ετήσια συνδρομή για μια θύρα Θησαυροφυλακίου μεγάλου μεγέθους στους νικητές (1ο, 2ο, 3ο) όλων των κατηγοριών που διαμένουν μόνιμα στη Μύκονο. Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί ένα πρόσθετο κίνητρο για τους αθλητές, προσφέροντάς τους μια πρακτική και ασφαλή λύση για τη φύλαξη των πολύτιμων αντικειμένων τους.

Το Mykonos Running Festival αναφέρθηκε στην ανάγκη να προσελκύσει πλήθος αθλητών και επισκεπτών, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία και δίνοντας στη Μύκονο έναν αξέχαστο αθλητικό προορισμό. Με τη συμβολή της Sbox, η εμπειρία γίνεται ακόμα καλύτερη, προσφέροντας λύσεις ασφαλούς φύλαξης για τους αθλητές και ενθαρρύνοντας την αγάπη για τον αθλητισμό, καλώντας όλους τους παρευρισκόμενους να επικοινωνήσουν για να εξασφαλίσουν την απόλυτη ασφάλεια για τη φύλαξη των αντικειμένων τους και να έχουν σε αυτά εικοσιτετράωρη πρόσβαση.

Τρόποι επικοινωνίας:
Για περαιτέρω πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.safebox.gr ή επικοινωνήστε στο +30 228 902 5739 (8.00 – 20.00 καθημερινά), +30 697 099 4903 ή μέσω email στη διεύθυνση info@safebox.gr.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.