ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλες επιτυχίες για τους αθλητές του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου

Μεγάλες επιτυχίες για τους αθλητές του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου
Μια πρώτη(Μίνος)και μια δεύτερη(Γκούρλιας) θέση για τους αθλητές του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου

Ο Γιώργος Μίνο (ΑΟ Μυκόνου) εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία του και την καλή του κατάσταση και τερμάτισε πρώτος στα 3.000 μ. στιπλ, όπως είχε κάνει και το 2014, με 9.02.07. Δεύτερος με 9.03.67 τερμάτισε ο Νίκος Σάκης (Ερμής 1877), που επέστρεψε μετά τους τραυματισμούς και στην τρίτη ο μαραθωνοδρόμος Παναγιώτης Καραΐσκ0ς, που επέστρεψε για λίγο στο παλιό του αγώνισμα, με 9.05.99 και νέο ατομικό ρεκόρ.

Ο Ανδρέας Δημητράκης του Πανναξιακού ΑΟ συνεπής με το πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν νικητής στα 1.500 μ. με 3.39.94, επίδοση πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ 3.39.32. Το ασημένιο  μετάλλιο κατέκτησε ο Μάρκος Γκούρλιας του ΑΟ Μυκόνου με 3.52.88, που αύριο θα μπει στα 5.000 μ. και το χάλκινο ο Κώστας Βρανάς (ΓΣ Ηρακλής) με 3.54.28.

Γιώργος Μίνος 3.000μ ΦΕ (ΑΟ Μυκόνου)

Είμαι πολύ χαρούμενος τόσο για το ατομικό μου ρεκόρ αλλά και που μπόρεσα να υπερασπιστώ τον τίτλο μου και να κατακτήσω το 5ο πρωτάθλημα. Η χρονιά μου ήταν μέτρια αλλά αποζημιώθηκα στο τέλος με αυτή την εμφάνισή μου στο πρωτάθλημα. Είμαι σε ανοδική πορεία και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη. Ευχαριστώ τον σύλλογό μου και τους γονείς μου για την στήριξη που μου παρείχαν».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.