ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλα και δυσεπίλυτα τα προβλήματα στην Πολεοδομία της Μυκόνου

Μεγάλα και δυσεπίλυτα τα προβλήματα στην Πολεοδομία της Μυκόνου
Μουδιασμένη η δημοτική αρχή της Μυκόνου δεν έχει βάλει ακόμη τις βάσεις για να δώσει λύσεις στην συνέχεια

Θέμα τον τελευταίο καιρό και στην  Πολεοδομία της  Μυκόνου ένα ζήτημα που ο δήμαρχος Χρήστος Βερώνης καλείται να δώσει λύση καθώς από την εμπειρία του  θα πρέπει να γνωρίζει την κατάσταση.

Το σοβαρό ζήτημα που απασχολεί κυρίως και τους χειμερινούς μήνες και αφορά το όργιο των αυθαιρέτων που ακόμη γίνεται δεν μοιάζει να το έχει πάρει και πολύ ζεστά η νέα δημοτική αρχή για να το αντιμετωπίσει άμεσα  και παρά τις διαβεβαιώσεις προεκλογικά ακόμη δεν το έχει ακουμπήσει ώστε να αρχίσει να εφαρμόζει ένα σχέδιο.

Παράλληλα τα ζητήματα των μεγάλων επιχειρήσεων και κυρίως Μεγαλοξενοδόχων της Μυκόνου είναι ακόμη ανοιχτά και δεν έχουν βρει λύσεις καθώς ήδη άρχισαν να ακούγονται ψίθυροι,παράπονα για την νέα διοίκηση που έχει αφήσει θέματα τους άλυτα ακόμα.

Την ίδια ώρα στην Πολεοδομία επικρατεί μια χαοτική κατάσταση με αποφάσεις που είναι στον αέρα και  ο υπεύθυνος της Πολεοδομίας  δεν συναινεί και είναι σε κόντρα με τον δήμαρχο, αντιμετωπίζοντας παράλληλα  ένα βουνό προβλημάτων, την ίδια ώρα  πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη  ο δήμαρχος Χρήστος Βερωνης ζήτησε την παραίτηση του για διαφωνίες σε κεντρικά θέματα.

Δεν είναι εύκολα τα πράγματα για τη νέα δημοτική αρχή που φαίνεται να μην  έχει προσαρμοστεί ακόμα στις απαιτήσεις της διοίκησης του Δήμου .

Η εμπειρία του δημάρχου δεν έχει ξεδιπλωθεί για την ώρα όπως πολλοί περίμεναν ώστε να μπορέσει να ισορροπήσει άμεσα με τα δύσκολα θέματα, αλλά κυρίως με τα αντικρουόμενα συμφέροντα που είναι βέβαιο ότι όσο περνάει ο καιρός θα εντείνουν τις πιέσεις τους σε κάθε κατεύθυνση.

Το βέβαιο είναι ότι για το καλό του τόπου θα πρέπει να επικρατήσει η νομιμότητα σε κάθε περίπτωση όπου και αν κρίνεται απαραίτητο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.