ΤΟΠΙΚΑ

Μέχρι το καλοκαίρι έτοιμο το κλειστό γυμναστήριο

Μέχρι το καλοκαίρι έτοιμο το κλειστό γυμναστήριο
Το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει ποτέ τα τελευταία πολλά χρόνια στη Μύκονο ολοκληρώνεται καθώς οι μπουλντόζες δουλεύουν νυχθημερόν.

Χωρίς χρονοτριβή ένα έργο ζωής για την κοινωνία της Μυκόνου το κλειστό γυμναστήριο που χρόνια ολόκληρα περίμεναν οι κάτοικοι του νησιού όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμο μέχρι το καλοκαίρι καθώς οι μπουλντόζες μπήκαν,ξεκίνησαν και δουλεύουν ήδη νυχθημερόν.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως λίγες μέρες μετά την υπογραφή της συμφωνίας με την ΙΝΤΡΑΚΑΤ τα έργα ολοκλήρωσης του κλειστού ξεκίνησαν και αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να παραδοθεί προς χρήση.

Με τις συντονισμένες ενέργειες της δημοτικής αρχής και κυρίως του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά ένα έργο που το προανήγγειλαν για χρόνια στη Μύκονο αλλά που συνεχώς εμένε στα σχέδια θα ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα αποτελέσει το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια στο νησί.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.