ΤΟΠΙΚΑ

«Με υπευθυνότητα θα συμβάλουμε να διατηρηθεί η καλή υγειονομική εικόνα της Μυκόνου»

«Με υπευθυνότητα θα συμβάλουμε να διατηρηθεί η καλή υγειονομική εικόνα της Μυκόνου»
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς υποβλήθηκε σε rapid test στην Άνω Μερά και στάθηκε στην προσπάθεια για πρόληψη έναντι της πανδημίας

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς υποβλήθηκε μαζί με τους συμπολίτες του σε rapid test το πρωί στην Άνω Μερά και αμέσως μετά τόνισε την σημασία της πρόληψης και την προσπάθεια που γίνεται στη Μύκονο με την πανδημία.
«Πίστευα από την πρώτη στιγμή της πανδημίας ότι βασική προϋπόθεση για την επανεκκίνηση της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας είναι η σωστή ενημέρωση, η πρόληψη και η θωράκιση της δημόσιας υγείας.


Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί με υπευθυνότητα, υπομονή και σεβασμό των μέτρων, ειδικά την περίοδο των εορτών θα συμβάλουμε να διατηρηθεί η καλή υγειονομική εικόνα του νησιού, κάτι θα ενισχύσει και την προσπάθεια για μία καλύτερη καλύτερη τουριστική χρονιά σε όλα τα επίπεδα.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.