ΤΟΠΙΚΑ

Με τον Υφυπουργό Μεταφορών ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος

Με τον Υφυπουργό Μεταφορών ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, με την ιδιότητά του ως Προέδρου της “Εστίας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης”, συνοδευόμενος από τη Διευθύντριά της κα Καλή Αλυσανδράτου επεσκέφθησαν σήμερα τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη, προς τον οποίο επέδωσαν σχετικό υπόμνημα και τον παρεκάλεσαν, στα πλαίσια των υπαρχουσών δυνατοτήτων, να συμβάλει στην επισκευή των κτιριακών δομών και εγκαταστάσεων των ανά την Ελλάδα Εκκλησιαστικών Οικοτροφείων και Σχολείων.

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ο οποίος υπεδέχθη εγκάρδια τον Σεβασμιώτατο και τη συνοδεία του, εξέφρασε τη στήριξή του στο έργο της “Εστίας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης” και επιφυλάχθηκε, αφού μελετήσει το υποβληθέν Υπόμνημα, να ανταποκριθεί, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Υπουργείου Υποδομών, στα διατυπωθέντα αιτήματα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.