ΤΟΠΙΚΑ

Με το πόδι κολλημένο…. στο γκάζι ο ΑΟ Μυκόνου, κέρδισε εύκολα την ΕΦΑΟΖ

Με το πόδι κολλημένο…. στο γκάζι ο ΑΟ Μυκόνου, κέρδισε εύκολα την ΕΦΑΟΖ

Στην όγδοη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β Εθνικής -αλλά και την 7η συνεχόμενη από τα τέλη Οκτωβρίου- έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής (16/12) ο ΑΟ Μυκόνου, ο οποίος σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος λύγισε εντός έδρας την ΕΦΑΟΖ με 94-79 συνεχίζοντας την… καυτή του φετινή πορεία στα της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

Στο πρώτο ημίχρονο, ακόμα και οι Κυκλαδίτες εκκίνησαν φοβερά την αναμέτρηση και έφτασαν στο σημείο να προηγούνται τόσο με 9-0 με το πέρας του πρώτου πενταλέπτου όσο και με 19-6 στο 8ο λεπτό, η ομάδα του Ζωγράφου βρήκε σύντομα τα πατήματά της και μέχρι και το πέρας του πρώτου μέρους ήταν ενδεχομένως η καλύτερη αρμάδα του παρκέ σε άμυνα και επίθεση.

Για την ακρίβεια, η ΕΦΑΟΖ όχι απλά κατάφερε να επιστρέψει σύντομα από τις ηχηρές αποστάσεις της από τους γηπεδούχους αλλά κατόρθωσε με μεγάλα σερί να περάσει και μπροστά στο σκορ σε δύο δόσεις (27-28 στο 13′, 34-35 στο 15′)! Η Μύκονος όμως, απάντησε άμεσα με τρία απανωτά τρίποντα, ξέφυγε με 43-35 στο 18′ και έκτοτε δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω της μέχρι και το τέλος του πρώτου μισού.

Μετά την ανάπαυλα, όλα κινήθηκαν στα χρώματα των γηπεδούχων, οι οποίοι πάτησαν από νωρίς το πόδι στο γκάζι και άρχισαν σταδιακά να ξεφεύγουν με σταθερά προβαδίσματα καθ’ όλη τη διάρκεια του δεύτερου μέρους (50-44 στο 22′, 61-51 στο 25′, 74-57 στο 30′), ενώ μέχρι και τις απαρχές της 4ης περιόδου η κατάσταση είχε ξεφύγει σταθερά και για τα καλά (83-67 στο 33′, 85-67 στο 35′, 94-72 στο 37′) -με την Μύκονο να φτάνει σε ακόμα μια επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.