ΤΟΠΙΚΑ

Με την ευλογία της Παναγιάς για μια ακόμη μεγάλη μπασκετική χρονιά

Με την ευλογία της Παναγιάς για μια ακόμη μεγάλη μπασκετική χρονιά
Διοίκηση και αθλητές του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στην Παναγία την Τουρλιανή πριν την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεων

Τελέστηκε  στην Ιερά Μονή Παναγίας Τουρλιανής,από τον Ηγούμενο Αρχιμ. Αλέξιο Παπαδόπουλο ο αγιασμός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ  παρουσία του Διοικητικου Συμβουλίου,του προπονητικου επιτελείου και του συνόλου των αθλητών.


Ο Πάτερ Αλέξιος ευχήθηκε σε ολη την ομάδα
υγεια σωματική και ψυχική να κάνει πρωταθλητισμό οχι μόνο στους αγώνες αλλά και στην ιδια την ζωή , ενώ  θύμισε στους αθλητες την ευχή του για το αήττητο πρωτάθλημα  κατα την περσινή χρονιά-ωπερ και εγενετω- ενώ δεν παρέλειψε να πληροφορησει και να ενημερώσει όλους  τους αθλητές πως η Ιερά Μονή ειναι πάντοτε στο πλευρό των αθλητών, μικρών και μεγάλων,φέροντας ως απόδειξη και την παραχώρηση απ’ αυτήν Μοναστηριακού κτήματος, επί του οποίου ανεγέρθη το κλειστό γήπεδο της Άνω Μεράς με την συμβολή ολων των Αρχών.


Πέραν των θερμών ευχαριστιών ,μία ελαχιστη κίνηση η προσφορά μιας υπογεγραμμένη  φανέλας της ομαδας απο ολα τα παιδιά στον Ηγούμενο Αρχιμ. της Ιεράς Μονής.
Ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ σημερα Πέμπτη 25/8 εχει ηδη αναχωρήσει από το νησι με τελικό προορισμό το Καρπενήσι
όπου για τις επόμενες 14 ημέρες θα πραγματοποιήσει το βασικό σταδιο της προετοιμασίας που εχει ξεκινησει απο τις 20/8.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.