ΤΟΠΙΚΑ

Με τιμές και κατάνυξη οι εορταστικές εκδηλώσεις της Αδελφότητας Ανωμεριτών στην Αθήνα

Με τιμές και κατάνυξη οι εορταστικές εκδηλώσεις της  Αδελφότητας Ανωμεριτών στην Αθήνα

Για μια χρονιά ακόμη η Αδελφότητα  Ανωμεριτών Μυκόνου “Παναγία Τουρλιανή” διοργάνωσε  τις διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις στην Αθήνα οι οποίες και προσέλκυσαν πλήθος κόσμου παρουσία των αρχων του νησιού.:

Χτες Σάββατο, 
Συνοδεία της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας από  τα γραφεία της Αδελφότητας  (Σεπολίων 61) στον Ιερό Ναό Αγίου Αιμιλιανού (Λόφου Σκουζέ) και λίγο αργότερα με τον Εόρτιο Εσπερινό.

Ετήσια Λειτουργική Σύναξη και Εκδήλωση – Απονομή των υποτροφιών σχολικού και ακαδημαϊκού έτους 2021 -2022
Το πρωί τελέσθηκε  Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και το Μνημόσυνο των προαπελθόντων Ιδρυτών, Ευεργετών, Δωρητών και Μελών της Αδελφότητος Ανωμεριτών Μυκόνου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αιμιλιανού Λ.Σκουζέ.

Η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποίηθηκε  πέριξ του Ιερού Ναού Αγίου Αιμιλιανού παρουσία του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά, βουλευτών Κατερίνας Μονογυιού και Φιλίππου Φόρτωμα και δημοτικών συμβούλων.

Ακολούθησε  η εκδήλωση εντός του Ιερού Ναού με τον χαιρετισμό , της Πρόεδρου και των μελών του Δ.Σ. της Αδελφότητος καθώς και εκπροσώπου των υποτρόφων και την απονομή των υποτροφιών.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε  με τό κέρασμα στην παραπλεύρως του Ι.Ναού κείμενη αίθουσα,«ΑΡΕΤΟΥΣΑ».

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.