ΤΟΠΙΚΑ

Με συμμετοχή του Δήμου Μυκόνου η φετινή τουριστική έκθεση στο Βερολίνο

Με συμμετοχή του Δήμου Μυκόνου η φετινή τουριστική έκθεση στο Βερολίνο

Στο Βερολίνο, στη Γερμανία, βρίσκεται αντιπροσωπεία του Τουριστικού Οργανισμού Μυκόνου,προκειμένου να συμμετάσχει στην τουριστική έκθεση ITB Berlin 2024 (5-7 Μαρτίου).

Φέτος ο ΕΟΤ διαθέτει 1.000 τ.μ. για το ελληνικό περίπτερο όπου φιλοξενούνται συνολικά 85 συνεκθέτες, μεταξύ των οποίων ελληνικές επιχειρήσεις τουρισμού, περιφέρειες και δήμοι.

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, σύμφωνα με δήλωσή της, θα συναντηθεί με ομολόγους τους, εκπροσώπους διεθνών τουριστικών γραφείων, tour operators και αεροπορικών εταιριών, αλλά και με τους Έλληνες συμμετέχοντες επιχειρηματίες του τουριστικού τομέα και τις περιφέρειες. Στόχος των επαφών της υπουργού είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης στην Ελλάδα, μέσω της ενίσχυσης της συνεργασίας με τους ισχυρούς παράγοντες της γερμανικής και παγκόσμιας τουριστικής αγοράς.

Στην φετινή ΙΤΒ εκπροσωπούνται 190 χώρες, ενώ τιμώμενη χώρα είναι το Ομάν και, σύμφωνα με τους διοργανωτές, στην έκθεση αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότερα από 24.000 άτομα. Βασικοί τομείς της είναι ο τουρισμός περιπέτειας, το επαγγελματικό ταξίδι, η τουριστική εκπαίδευση, ο πολιτιστικός τουρισμός, ο τουρισμός για άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, ο ιατρικός τουρισμός, ο τουρισμός πολυτελείας, ο νεανικός τουρισμός και η αξιοποίηση της τεχνολογίας στον τουρισμό.

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.