ΤΟΠΙΚΑ

Με στόχευση και πρόγραμμα στο Υπουργείο Προστασίας του πολίτη ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς

Με στόχευση και πρόγραμμα στο Υπουργείο Προστασίας του πολίτη ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς

Σε προγραμματισμένη συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη βρέθηκε ο σήμερα ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς  με το νέο Υπουργό Νότη Μηταράκη τον οποίο  συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Με πλήρη  αντζέντα για τα θέματα της Μυκόνου. Παρουσία του αρχηγού της Ελληνική Αστυνομία Λάζαρου Μαυρόπουλου, του επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος Νικόλαου Σπανουδάκη καθώς και υπηρεσιακών στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας είχα εκτενή συζήτηση με τον Υπουργο για όλα τα ζητήματα που αφορούν το νησί.

Τέθηκαν τα θέματα της ανάγκης να είναι η ΕΛ.ΑΣ. διαρκώς στελεχωμένη και τους δώδεκα μήνες το χρόνο, με έμπειρα και καταρτισμένα στελέχη προκειμένου να ενισχύεται το αίσθημα ασφάλειας και για τους ντόπιους αλλά και για τους επισκέπτες.

Ο Δήμαρχος έθεσε ψηλά τα ζητήματα των κλοπων, τα οποία αμαυρώνουν την εικόνα του νησιού, των ελέγχων στις παραλίες για την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών, του παράνομου μεταφορικού έργου και τα ζητήματα ανάγκης της τήρησης τάξης και συνεργασίας

Ως Δημοτική Αρχή διαβεβαίωσε  οτι θα συνεχίσουν  να συμπαραστέκονται  στο πλευρό της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως γίνεται  ήδη, με το να παράσχουν δωρεάν το δημοτικό ακίνητο για τη στέγαση του αστυνομικού τμήματος και με την δωρεάν φιλοξενία σε δεκάδες αστυνομικούς.

Ο δήμαρχος τόνισε μετά την συνάντηση:

«Ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι η ΕΛ.ΑΣ. και το Υπουργείο προστασίας του Πολίτη θα συνεχίσει να είναι σταθερα στο πλευρό του νησιού καθώς η Μύκονος ως ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού οφείλει να συνεχίσει να ειναι ασφαλής.

Στη συνέχεια είχα συνάντηση και με τον Υφυπουργό Κώστα Κατσαφάδο  όπου τέθηκαν ξανά τα ζητήματα αυτά και ιδίως στην βάση της νησιωτικότητας την οποία γνωρίζει καλά.

Θα κάνουμε ότι πρέπει ώστε η Μύκονος να συνεχίσει να είναι ένας από πιο ασφαλείς κορυφαίους διεθνείς τουριστικούς προορισμούς.»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.