ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν αύριο οι υπηρεσίες της Περιφέρειας στις Κυκλάδες

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν αύριο οι υπηρεσίες της Περιφέρειας στις Κυκλάδες

Ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 20-11-2018 θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΥΝΑΝΚ ( Συλλόγου των Υπαλλήλων της Περιφέρειας στις Περιφερειακές Ενότητες των Κυκλάδων).

Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας θα λειτουργήσουν με το προβλεπόμενο προσωπικό ασφαλείας (αν χρειαστεί) ή /και τους υπαλλήλους που είτε δεν είναι μέλη του Συλλόγου είτε δεν θα συμμετάσχουν στην  Γενική Συνέλευση του Οργάνου π.χ λόγω τοποθέτησής τους σαν προσωπικό ασφαλείας.

Παρακαλούμε σε περίπτωση πιθανής μετάβασης στις Υπηρεσίες να προχωρείτε σε επικοινωνία με τις υπηρεσίες για την ενημέρωσή σας αν και ποια αιτήματα – εργασίες θα μπορούν να διεκπεραιωθούν.

Στοιχεία επικοινωνίας των υπηρεσιών μπορείτε να βρείτε στον τηλεφωνικό κατάλογο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που έχει αναρτηθείΕΔΩ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.