ΤΟΠΙΚΑ

Με οργάνωση, πρόγραμμα και επαγγελματισμό «τρένο» πάει και φέτος ο μπασκετικός ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Με οργάνωση, πρόγραμμα και επαγγελματισμό «τρένο» πάει και φέτος ο μπασκετικός ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Ξεκίνησε πολύ καλά και θέτει τις βάσεις για να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2

Μια εξαιρετική ομάδα παρατάσσει και φέτος στο μπάσκετ η Μύκονος και ήδη από το ξεκίνημα έχει φανεί ότι θα έχει ρόλο πρωταγωνιστικό.

Η πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε και νίκησε 75-59 τον Αίολο Αγυιάς σε ένα ματς που έδειξε τη δυναμική του απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο είναι μια ακόμα παράσταση εντός έδρας φέτος.

Με πρόγραμμα, άρτια οργάνωση, επαγγελματισμό και χαμηλούς τόνους το μπάσκετ και φέτος του νησιού κάνει όλους περήφανους.

Με  τη νίκη απέναντι στον Αίολο ο ΑΟ ΜΥέφτασε τις έξι μένοντας μόνος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τον Μίλωνα, με τον οποίο και όπως δείχνει η κατάσταση ως τώρα, θα παίξει την πρώτη θέση στον όμιλο και φυσικά το πλεονέκτημα έδρας στα μπαράζ ανόδου στην Α2.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.