ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με Κωστα Συριανό στο ντέρμπι η Άνω Μερά

Με Κωστα Συριανό στο ντέρμπι η Άνω Μερά

Στην Άνω Μερά, όπως αναμένονταν ο Χρήστος Πελέκης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και ήδη στις τάξεις του συλλόγου κοιτάζουν την επόμενη ημέρα.

Οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν θα πρέπει να είναι προσεκτικές αφού ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΑΟ Μυκόνου, με την Άνω Μερά να θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά πρώτης θέσης.

Αναφορικά με τον όνομα του διαδόχου, όπως όλα δείχνουν, οι Μυκονιάτες θα πορευτούν τα επόμενα 24ωρα με τον Κώστα Συριανό αφού πρόκειται για ένα πρόσωπο που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα αυτή τη στιγμή το κλίμα και τη φιλοσοφία του σωματείου.

Ο Συριανός, γνωστός για το έργο που παρέχει στις ακαδημίες του συλλόγου, θα καθίσει στην άκρη του πάγκου το Σάββατο στο σπουδαίο ντέρμπι του νησιού.

πηγη sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.