ΤΟΠΙΚΑ

Με κατάνυξη η Κυριακή των Βαΐων στο νησί και η είσοδος στην Μεγάλη Εβδομάδα

Με κατάνυξη η Κυριακή των Βαΐων στο νησί και η είσοδος στην Μεγάλη Εβδομάδα

Κυριακή των Βαΐων στο νησί και με τις εκδηλώσεις από το πρωί  οι κάτοικοι του νησιού συγκεντρώθηκαν  στον πάλαι ποτέ Μητροπολιτικό ναό της Αγ. Ελένης στο κάστρο.

Από εκεί ξεκίνησε  η περιφορά της εικόνας ενώ τα παιδιά κρατούσαν  βάγια στα χέρια τους.

 

Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωσταντίνος Κουκάς, βουλευτές Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας και Μονογυιού, η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες Όλγα Πολίτη,Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, ο Λιμενάρχης Μυκόνου, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ο προϊστάμενος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες Μυκόνου, ο Διοικητής της Αεροπορικής Βάσης Μυκόνου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Άνω Μεράς, η Πρόεδρος και μέλη της Αδελφότητας Ανωμεριτών, Πρόσκοποι από τη Θήρα και τη Μύκονο, Εκπαιδευτικοί και Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Άνω Μεράς και εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και φορέων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.