ΤΟΠΙΚΑ

Με επιτυχία το συνέδριο 3D Mare Forum

Με επιτυχία το συνέδριο 3D Mare Forum
Η έναρξη του συνεδρίου με ρο καλωσόρισμα του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γιώργου Ρουσουνέλου

Για τρίτη συνεχή χρονιά, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 30 Αυγούστου 2019 το συνέδριο 3rd MARE FORUM. Κεντρικός Άξονας στη θεματολογία του συνεδρίου ήταν Εξερευνώντας το μέλλον από το 2030 και μετά της ελληνικής και διεθνούς ναυτιλίας και της θέσης της στον κόσμο προσελκύοντας όπως κάθε χρονιά ένα ακροατήριο υψηλού προφίλ τόσο διεθνές όσο και τοπικό, όπως εφοπλιστές, ναυλωτές, εμπόρους, προμηθευτές κεφαλαίων με στόχο την ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων ως προς τις ευκαιρίες του δικτύου και το μέλλον των ναυτιλιακών βιομηχανιών στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Στο Συνέδριο παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Γεώργιος Ρουσουνέλος, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους συμμετέχοντες στο νησί της Μυκόνου, άνοιξε με την ομιλία του τις εργασίες του συνεδρίου επισημαίνοντας πως ένας από τους βασικούς πυλώνες της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, που αποτελεί στόχος της Δημοτικής Αρχής, είναι ο συνεδριακός τουρισμός.

Στην ομιλία του τόνισε πως, όπως ο τομέας του τουρισμού είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για τη χώρα μας, όπου η Μύκονος προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει τα μέγιστα στην Ελλάδα της Οικονομικής Κρίσης, έτσι και η ναυτιλία διαδραματίζει καταλυτικόρόλο για την Ελλάδα και την οικονομία της.

Επιπλέον, επισήμανε τη συνεχή εξέλιξη και αλληλεπίδραση των τομέων του τουρισμού και της ναυτιλίας αντίστοιχα, καθώς προσαρμόζονται στις παγκόσμιες συνθήκες γεγονός που κατευθύνει στη δημιουργία νέων στόχων για υλοποίηση. Προς αυτή την κατεύθυνση, η Μύκονος ως καθιερωμένος πλέον προορισμός στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη προσπαθεί κάθε χρόνο να εξελίσσεται, να θέτει νέους στόχους όπως η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και παράλληλα να προσφέρει σταθερά υψηλές σε επίπεδο ποιότητας υπηρεσίες σε όλους του επ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.