ΤΟΠΙΚΑ

Με δύναμη και πάθος στην συνέχεια η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Με δύναμη και πάθος στην συνέχεια η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Χαμόγελα… επιστροφών στο στρατόπεδο της Α.Ε. Μυκόνου την Τετάρτη! Μετά το ρεπό της Τρίτης ο Βαγγέλης Βλάχος είδε όλους τους παίκτες του να παίρνουν κανονικά μέρος στην προπόνηση, κάτι φυσικά που τον χαροποίησε ιδιαίτερα.

Έτσι μετά από αρκετό καιρό τόσο ο Νίκος Βαλαβανόπουλος που είχε τραυματιστεί στο φιλικό με τη Μαρκό όσο και ο Παναγιώτης Αχείμαστος πήραν κανονικά μέρος στην προπόνηση λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Πανηλειακό στον Πύργο.

Αναμφίβολα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ιστορική ομάδα. Μάλιστα λόγω της απόστασης με την πρωτεύουσα της Ηλείας η αποστολή της Α.Ε. Μυκόνου θα αναχωρήσει από το νησί την Παρασκευή και το βράδυ της ίδιας ημέρας θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής που θα γίνει το ματς.

Το Σάββατο θα κάνει μια τελευταία προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης που ορίστηκε να γίνει το πρωί (11.00 π.μ.) της Κυριακής προκειμένου η Α.Ε. Μυκόνου να προλάβει να επιστρέψει τη απόγευμα της ίδιας ημέρας στη βάση της.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.