ΤΟΠΙΚΑ

Με χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε η εθνική ομάδα πυγμαχίας από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πυγμαχίας U22

Με χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε η εθνική ομάδα πυγμαχίας από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πυγμαχίας U22

Οι εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών ήταν στο σύνολο τους εξαιρετικές με κύριο χαρακτηριστικό το μαχητικό πνεύμα που επέδειξαν σε όλες τις συναντήσεις.
Με πολλά χαμόγελα, γεμάτη εμπειρίες αλλά και στόχους για μεγαλύτερες διακρίσεις επέστρεψε στην Αθήνα, η εθνική ομάδα πυγμαχίας, μετά την εξαιρετική παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πυγμαχίας U22 που διεξήχθη στην Κροατία. Η ελληνική αποστολή, επέστρεψε με το χάλκινο μετάλλιο της Ελληνίδας πρωταθλήτριας Βάσως Σταυρίδου, η οποία έδειξε όχι μόνο το υψηλό αγωνιστικό της επίπεδο αλλά και την αδάμαστη θέληση της που την οδήγησε στο βάθρο των νικητών.

Οι εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών ήταν στο σύνολο τους εξαιρετικές με κύριο χαρακτηριστικό το μαχητικό πνεύμα που επέδειξαν σε όλες τις συναντήσεις. Οι Έλληνες Πυγμάχοι πραγματοποίησαν μοναδικές εμφανίσεις, έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και παράλληλα απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Χορηγός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υπήρξε η εταιρία Αιγαίον – Γενική Προμηθευτική Τροφίμων. Η σύγχρονη εμπορική εταιρεία με δυναμική παρουσία στον ευρύτερο κλάδο χονδρικής εμπορίας, διακίνησης τροφίμων και εισαγωγών – εξαγωγών εμπιστεύτηκε την ελληνική ομοσπονδία και στάθηκε εμπράκτως στο πλευρό των αθλητών, καλύπτοντας τα αεροπορικά εισιτήρια της αποστολής, επιβραβεύοντας με αυτόν τον τρόπο το ταλέντο, την επιμονή και την υπομονή των αθλητών.

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» υποδέχθηκε με ανθοδέσμες, γεμάτος περηφάνεια, την ελληνική αποστολή ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κ. Χάρης Μαριόλης, συγχαίροντας έναν έναν και μία μία ξεχωριστά τους αθλητές για τη συμμετοχή, το ήθος και την αγωνιστικότητά τους. Ο πρόεδρος της ΕΟΠ δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος που η Ελλάδα επίστρεψε από ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με μετάλλιο, αναφέρθηκε στο ήθος και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών λέγοντάς πως το μέλλον τους ανήκει ενώ δήλωσε πως είναι πραγματικά συγκινημένος που η πυγμαχία ζει την πιο χρυσή σελίδα της.

Επιπλέον, ο κ. Μαριόλης ευχαρίστησε θερμά τον χορηγό της Ομοσπονδίας και ιδιαίτερα τους κ. Νικος Τζανέτη και κ. Λεωνίδα Κορδονούρη που εμπιστεύτηκαν το όραμα της ΕΟΠ αναφέροντας πως κοινός στόχος της ΕΟΠ και της εταιρείας «Αιγαίον» ήταν ο συνδυασμός της αθλητικής ανάπτυξης με την κοινωνική συνεισφορά.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας για ακόμη μια φορά στέκεται δίπλα στο πλευρό των αθλητών και τους επιβραβεύει οικονομικά για τις τεράστιες επιτυχίες τους. Η ΕΟΠ εφαρμόζοντας πολιτικές επιβράβευσης των αθλητών, πριμοδοτεί ξεχωριστά με το ποσό των 1.000 ευρώ τον κάθε αθλητή της Εθνικής ομάδας που συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πυγμαχίας U22 που διεξήχθη στην Κροατία, ανεξαρτήτως διακρίσεων, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο έμπρακτα τους αθλητές και δίνοντας παράλληλα επιπρόσθετα κίνητρα στους νέους αθλητές. Όλες αυτές οι πρωτοβουλίες πραγματοποιούνται επειδή η νέα διοίκηση της ομοσπονδίας το τελευταίο διάστημα με μεγάλες θυσίες καταφέρνει να εξυγιανθεί οικονομικά και να αφήσει πίσω τις παθογένειες του παρελθόντος, έχοντας πάντα βασική της προτεραιότητα την εξέλιξη και ανέλιξη των αθλητών της.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.